Najwyższej jakości
surowce mleczarskie dla Twojej branży
PRODUKTY MLECZNE W PROSZKU
- Mleko odtłuszczone w proszku
- Mleko pełne w proszku
- Mleko pełne w proszku wzbogacone o tłuszcz roślinny
- Mleko w proszku instant
- Serwatka w proszku
- Koncentrat białek serwatkowych
- Koncentrat białek mlecznych
- Kazeina
- Kazeiniany: sodu i wpania
TŁUSZCZE
- Masło niesolone w blokach
- Masło solone w blokach
- Bezwodny tłuszcz mleczny
- Olej kokosowy
- Olej palmowy
SERY TWARDE
- Cheddar
- Typu holenderskiego (gouda, edam, podlaski)
- Typu szwajcarskiego (mazdamer, radamer)
SUROWCE PŁYNNE
- Mleko płynne przerzutowe
- Śmietana płynna przerzutowa
BLENDY MLECZNE
Specjalistyczne produkty mleczne w proszku z przeznaczeniem pod
konkretne segmenty rynku jak: producentów lodów, czekolad, słodyczy,
wafli, koncentratów spożywczych, pieczywa, nadzień, polew, wyrobów
cukierniczych.
Produkty te doskonale dostosowane są swoimi walorami
funkcjonalnymi i odżywczymi do określonej produkcji a jednocześnie
czyniąc ją bardziej opłacalną i rentowną ze względu na atrakcyjność cen.
- Mleko cukiernicze
- Mleko do produkcji lodów
- Mleko piekarnicze
- Mleko w proszku pełne wzbogacone w tłuszcz roślinny
- Mleko w proszku odtłuszczone o obniżonej zawartości protein
|